epb ardele

EPB verslaggeving
Sedert 2006 is in Vlaanderen de EPB-regelgeving van kracht voor nieuwbouw en renovatie. Deze europese regelgeving inzake EnergiePrestatie en Binnenklimaat legt eisen op omtrent isolatiegraad, installaties en ventilatie.
Meer informatie over de EPB-regelgeving vindt u op de website www.energiesparen.be.


Als EPB-verslaggever wil ik u niet louter helpen te voldoen aan de wettelijk normen maar tevens ook bijstaan met advies. Reeds in voorontwerpfase adviseer ik u over onder meer de isolatischil, de optimale verwarmingsinstallatie en de intergratie van een ventilatiesysteem in uw bouwplannen.

Desgewenst sta ik u bij om de energieprestatie van uw bouwproject te optimaliseren tot een lage-energie- of BEN-woningniveau. Naast een sterk verlaagde energiefactuur en een verhoogd comfort, kan u dit ook uitgebreide premies en belastingsvoordelen opleveren.

Recent is de EPB regelgeving verstrengd: er moeten nu ook zogenaamde 'bouwknopen' ingerekend worden. Dankzij mijn uitgebreide ervaring en kennis van uitvoeringstechnieken, ook in lage-energiebouw en houtskeletbouw, kan ik u hierover optimaal adviseren.


epb Omdat de complexiteit van de dossiers sterk kan verschillen, wordt voor elk project een offerte op maat opgesteld. Gelieve een digitale versie van uw plannen (Autocad dxf, Vectorworks, pdf) door te mailen voor een snelle afhandeling van uw offerteaanvraag.
Desgewenst kan EPB in combinatie met veiligheidscoördinatie en ventilatieverslaggeving aangeboden worden, dankzij een samenwerking met diverse betrouwbare partners.